onsdag den 13. september 2017

Tippek a STARLIGY-ra: Nyerj Burnley-vel, hívd a Heaton kaput vagy beky

Ha tizenegy építettek, meg kell inspirálni a következő sorokat.

A rossz formában bajnokok Leicester játszóterek ellenfél nagy egyensúlyt Burnley, amely előtt a saját rajongók negyedik legjobb a bajnokságban - a fő oka a jelölést bet365 mobil sportfogadás kapus Tom Heaton . Angol képviselője volt a Turf Moor stadion bet365 online fogadóirodák többször egy szezonban mágia, a többletköltség csak 7,4 millió.

Mindkét szerkesztők megállapodtak abban, hogy a kapust.Burnley otthonában nyert az utolsó négy játékot, és kétszer gól, akkor erre még kedden este?

Amennyiben úgy gondolja, hogy a Leicester ragyogni fog a végén a meccs Burnley nulla, tét a védők a káder a verseny kezdője.


Ben Mee akkor jön a 7,3 millió, Matthew Lowton még mindig mintegy hatszázezer olcsóbb.

Érdemes a választás mindig a második legjobb labdarúgója Starligy. Bek Seamus Coleman után szerzett két fordulóban a gyönyörű 25 pont, Everton gyarapodását, három bajnoki párbajok egy sorban neinkasoval várta a párbaj stadion Stoke. A "Toffees" nevű csapat továbbra is marad.

Olyan akvizíciók, amelyekről nem fogsz megbánni - tizennyolc éves Tom Davies . Egy fiatal középpályás nagyszerű formában játszik, bet365 online fogadási útmutatók és csak 6,7 millióval jön ki.A vonzó ár / teljesítmény arány miatt mindkét szerkesztő választotta. Ezután a hátsó sorban Christian Eriksen vagy Dele Alli kínálja a Tottenham-ot, aki a legújabb Sunderland-szel játszik. Harmadik legrosszabb védelmi liga találkozik negyedik legjobb támadás, így nem sajnálom, hogy nem választja Harry Kane .

A szerző tizenhárom gólt a Premier League, bár az ára pedig 11,4 millió támadók nem a legolcsóbb, de a Sunderland elleni küzdelem az idén már megüt. Hat gólt és két segítőt szerzett az utolsó öt mérkőzésen.

Az angol ágyú mellett mindkét versenyző szerkesztő - az előző fordulóhoz hasonlóan - Alexis Sánchez az Arsenalból épült fel.Chilei csatár, annak ellenére, hogy alacsonyabb termelési pontot (15, tizenkettedik általános) még mindig a harmadik nejnominovanějším labdarúgója a versenyt. És még két gólja volt az angol ligában, mint Kane. Ő lenne a gyengébb Watford el len.

És mi a helyzet a váratlan választásokkal? Meg lehet próbálni, izlandi Középpályás Mágus Gylfiho Sigurdsson bet365 mobil fogadás (8700000) Swansea egyik építészek váratlan győzelem Liverpool. Az utolsó fordulóban megüt egy robusztus Forvard Bournemouth Benik Afobe (7,6 millió), ad egy gólt a mérkőzésen a Crystal Palace ellen?

Ki mit jelenteni a választott te?

bet365 online sport fogadás

Ingen kommentarer:

Send en kommentar