mandag den 17. april 2017

Jermain Defoe:, Toronto posmešky mi ublížiť, ale mám osem rokov odišiel '

útočník, ktorý vynechal 10 z Toronta posledných 15 hier, a nie je skóroval od 26. júla, odstráni náhubok Premier League, čo znižuje aj inteligentná futbalistov mumlanie automatov. Defoe hovorí otvorene hneď: "To ma, myšlienka na dokončovacie vydesiť. Myslím, že o tom, ale stále sa cítim dobre. Spomínam si, že Gary Neville hovorí, že po jednej hre, pýtal sa sám seba:, Môžem to urobiť na tejto úrovni? 'Je to taký čestný hráč, ktorý dosiahol toľko, rozhodol sa skončiť. Budem vedieť, kedy ten deň príde za mnou a ja budem smutný. Budem chýbať toľko. Bude to divné, prebudiť sa ráno a ísť výcvik alebo držať loptu do zadnej časti siete.Keď skončím, možno budem hrať nedeľnú ligu. "Defoe sa púšťa a premýšľa o domácnosti. "Áno, vráťte sa na východ Londýna a nájdite si tím nedeľnej liga." Závažné zábavy mu nezabránia okamžite odpovedať na otázku, ako dlho by mohol hrať profesionálny futbal. "Osem rokov," hovorí, usmial sa, ale znelo vzdorné. "Ide o to, aby ste sa venovali a starali sa o svoje telo. Keď som fit, cítim sa tak ostrý. Keď starnete, cítite sa silnejšie, pretože poznáte svoje telo. Viete dni, kedy potrebujete trénovať alebo odpočívať. "O hodinu skôr, na BMO štadióne sa tlačila okolo tlačového strediska Toronta.Chceli vypočúvať Defoe, ktorý unikol výcvik a hral jeho posledný zápas sezóny.

"Jermain nehovorí dnes," povedal úradník. "Dobrý riddance," reportér uškrnul, zatiaľ čo iný reptal o Anglicko Medzinárodná ktorý bol chcel inšpirovať Toronto do svojej prvej play-off vzhľad. Objavujú presvedče ný Defoe sa chce vrátiť domov a niektorí viní matku, Sandra, pre strojárstvo plán pre návrat do Premier League. Situácia Defoe bol pokazil prostredníctvom vyhlásení minulý mesiac Tim Leiweke, Toronto prezident. Leiweke priviedol Davida Beckhama do LA Galaxy a zdá sa, že teraz zvuk vlastného hlasu.Facebook Twitter Pinterest Jermain Defoe minul 10 z Toronta posledných 15 hier a bol zahadzuje pre klub od 26. júla. Fotografie: Victor Biro pre Guardian / Demotix

Po horúčkovité špekulácie, že Defoe bol prenasledovaný početnými Premier League klubov, povedal Leiweke: "Ja osobne si nemyslím, že Defoe vráti. Ak nechce byť tu, vy sa ho zbaviť. Ak si neželáte, aby sa tu, vypadnite z našej cesty. "

Leiweke chválil Beckham je obetavosť a naznačil deformácie postrádal rovnaký záväzok.To bolo ťažké pre Defoe a odvtedy všetci radosť z úspechu svojho podpisu, ktorý Toronto sa vyhlasoval ako "krvavé veľký problém", je kysl é.

Neznamená to však trvať dlho Defoe spoločnosti pre jeho sklamaním objaviť. "Keď som videl komentáre som bol zranený. Je to tak ďaleko od pravdy. Futbal a odhodlanie? No tak, chlape, ktorý je zabudovaný do mňa. Ktorá pramení z mojej rodiny, mamičkou, babičkou, môj dedo. Sú tvrdo pracoval celý svoj život. Vždy to tak bolo. Vždy som venoval sám k futbalu a tvrdo pracoval pre tím a počet strelených gólov.

"Bolo to bolestivé. V Anglicku, vo všetkých kluboch som hral pre, nikto nikdy nepovedal, že.Bol som v Tottenhame 10 rokov a žiaden manažér či predseda nikdy nepovedal, že. Počul som, manažéri hovoria, že som najviac angažuje hráč ktoré som kedy mal. Môžem povedať, pretože je to pravda. Nepijem. Starám sa o svoje telo. To je dôvod, prečo na 32, som ostrejšie než kedykoľvek predtým. Môj záznam tu, dokonca obmedzený zranením, je dobrá. Vždy chcem hrať dobre aj góly. Mal som ten rovnaký postoj na ihrisku. Vždy chcem, aby bzučanie výhru a bodovanie. Nič sa blíži k nemu. "

Defoe rozhovory naliehavo keď vychutnáva trvalú intenzitu tejto vášne. "Niekedy premýšľať o živote.Prišiel som z vyrastala vo východnom Londýne, a tak, keď ľudia hovoria, že negatívne veci myslím, že:, Ak je len vedela, odkiaľ som, že ma by rešpektovať ďalšie 'Sme len normálne robotnícka rodina s rodičmi ktorí museli pracovať tri pracovné miesta, aby veci ako topánky. To je dôvod, prečo som nikdy prejsť pohyby. "

Ten strelil dva góly v jeho Toronto debute v Seattli a Defoe bol oslavovaný ako najlepší MLS podpisovať od Beckhama a Thierry Henry. Všetko sa zmenilo, keď sa vrátil do Londýna vidieť špecialistu o dlhotrvajúce zranenie slabín v auguste. Defoe bol pohltený prenosu šialenstvo.

"Mal som za svoju celú kariéru," hovorí. "Keď sa otvorí okno tam to bude záujem.Prišiel som sem a ja bodovania cieľov. Ľudia dom a vedel, ale to stalo sa tak veľký, pretože tam bolo veľa zmien tu. Ryan Nelsen [jeho bývalý Tottenham tímový kolega, ktorý bol vyhodený ako tréner Toronta] ma priviedol sem a odišiel. Potom vyšlo najavo, Tim Leiweke odchádzal skoro. Kluby späť domov videl príležitosť možno come and get me. "Facebook Twitter Pinterest Jermain Defoe v akcii za Toronto FC proti New York Red Bulls dňa 11. októbra v New Jersey. Jeho strana prehrávala 3-1. Foto: Tim Clayton / Corbis

ťahá za jeho diamantové-husto ušný lalôčik a pokrčením ramien na surrealistickej existencie Detaily Defoe život moderného futbalistu. "Váš agent telefóny vás.Hovorí:, Jasne, toto klub práve mi volal - bla-bla-bla. Chcú hovoriť do Toronta. Chcú urobiť dohodu - buď úver, alebo tak niečo trvalé, Ako hráč ste práve sedí späť, a nevedel, čo sa deje .. Potom na Sky Sports News, v termíne deň, chcel som sa QPR. Prenos talk naštartoval. Bolo to šialené. "

Bol blízky svojím príchodom do QPR? "Naozaj neviem, ale Harry [Redknapp] ma chcel. Spomínam si, hovoriť s Harrym mesiacmi a povedal:, Jo, v období mimo sezóny sa chystáte prísť vlak a hrať pre nás i góly. 'Ale bol som doma vidia iné veci - ako, Jermain Defoe môže byť ísť do Newcastle. ' Premýšľam:, Čo? To je pre mňa novinka.'Bylo to šialený.Ak vás nový klub chce hovorí do svojho agenta alebo klubu ste na. Ako hráč, ktorú ste často v tme. "

Teraz, že pravidelná MLS sezóna skončila, čo sa bude diať ďalej? "Budem pravdepodobne vrátime do Londýna, vidieť priateľov a rodinu, aby mi zranenie triedené a odpočinku. Vyzerá to, že som hral dve sezóny v kole. Podpísal som do Toronta v januári a moja sezóna začala v auguste [2013] s Spurs a ja som sa zastavil. Možno to je dôvod, prečo som sa dostať tieto malé zranenia.Moje telo potrebuje vypnúť a liečiť sa. "

Zdá sa, že úver kúzlo v Premier League kl ubu, a že trvalý návrat do Anglicka v januári, je pravdepodobnejšie ako ďalšiu sezónu v Toronte. "Nemôžem povedať, že to, čo sa bude diať, pretože ja naozaj neviem. Ale ja mám rád Toronto. Je to naozaj pekné mesto. A je to úžasné, keď slnko je vonku. Je zrejmé, že futbal je iný. Premier League je jedným z najlepších na svete. Aj v porovnaní s La Liga a Serie A je to rýchlejšie a tempo hry je neuveriteľné. Vždy máte myslieť rýchle a ostré.

"V Anglicku každá hra je elektrický, ale fanúšikovia sú tu dobré a docela hlučný.Ja som mal rád ísť do Seattlu a New Yorku a hral som proti niektorým dobrým hráčom. Dokonca aj David Beckham nedávno povedal, koľko liga sa zlepšila. On hral veľkú úlohu v tom, že - spolu s Thierry. To dostane ešte lepšie. "

Jeho MLS zábava bola tiež ovplyvnená jeho skľúčenosti, keď Roy Hodgson vyzval vysvetliť, že po 19 gólov v 55 reprezentantov, Defoe nebola vybraná na majstrovstvá sveta. "V srdci som si naozaj myslel som išiel. Myslel som, že manažér by mal vedieť, čo by som priniesť z hľadiska cieľov. Ani ako náhradník by som očakávať, že si ciele, a to je dôležité v turnajoch. Som bol zapojený do každej družstvo vedúce k Svetového pohára a zrazu som to potreboval? Bolo ťažké prijať.Všetko, čo povedal, bolo, že chce ísť s mladými hráčmi, ale myslím, že moje skúsenosti, a hrať v dvoch veľkých turnajov a zaznamenávať na Svetovom pohári skôr, by pomohlo. "Facebook Twitter Pinterest Jermain Defoe hovorí, že Roy Hodgson nikdy nenaznačil, že hranie v MLS by poškodilo jeho Anglicku kariéru. Fotografie: Victor Biro pre Guardian / Demotix

Mali Hodgson naznačujú hrá v MLS zničil Defoe Anglicka kariéru? "Nie, ale možno by mal mať. Myslím, že by mohol byť dôvod, ale nepovedal to. "Smeje sa, keď sa opýtal, či sa vyhol Svetový pohár. "Sledoval som každý zápas. To je len m a. Mám rád futbal.Bol to dobrý Svetový pohár s množstvom gólov. "

Vzhľadom k tomu obvyklé neúspech Anglicka Defoe odráža známy nárek. "Je tu väčší tlak na Anglicku, ako ktorýkoľvek iný národ. Tunajšie chlapci hovoria:, Čo to je? 'Ja hovorím:, Je to šialený, človeče.' Keď som hral za Spurs, keď som išiel do mojich priateľov domu s červené topánky by povedali:, Nie, človeče, môžete ' t prísť. "

Defoe sa pozerá dole a úsmevy. Jeho nohy sú dnes uzavreté v Arsenale červenú a priatelia na jeho hýčkané Spurs by určite nepoteší. "Je to ešte väčší hrať za Anglicko. Ale snažíme tvrdo a dostať do Svetového pohára semifinále by bol sen pre každého.Možno, že sa stane s mladými hráčmi. "

Ten dúfa, že hrať za Anglicko znova, ale Defoe tiež hovorí s vrelosťou o svojom novom klube. "Bolo to dobré, aj keď je to ťažké prichádza do iného kraja, inej lige. Tam sú dobrí ľudia tu, niekt orí milí ľudia. Ja som si to užil. Tam som bol vzostupov a pádov, ale to je normálne. "

Vzhľadom k tomu, popoludňajší záveje posledných Defoe si pamätá, ako sa jeho život urobil šťastnú zákruty na West Hamu akadémie. "Tam bol ten chlapec, Kacey Ashman," hovorí Defoe chlapca poslal do väzenia za mladistvých GBH a lúpeže. "On mal hrať za Anglicko a učinil veľké veci, pretože, 14, bol tak ďaleko pred všetky. Ale on išiel raz cestou.Bol som iný. "

Väčšina hráčov s kým on urobil si jeho meno v Tottenhame sa tiež pohyboval v rôznych smeroch. "Gareth [Bale] ísť do Madridu bol vždy deje. To nie je ľahké ísť do ihneď a je neuveriteľné, ale Gaz sa ochladí. Je to ako veľký dieťa. A je to veľmi príjemný človek. Chce len hrať futbal. Je tak výbušninu mohol dostať loptu zraziť ju okolo ľudí a fúkacích tímy preč. Keď som sa ho sledovať v Madride mám pocit, že je oveľa viac, že ​​príde z neho. Stále vymeniť texty, pretože sme boli spolu po mnoho rokov. Me, Gareth, Michael Dawson, Ledley King Aaron Lennon, Tom Huddlestone - kto to robí tak dobre na Hull.Ale zmení život. "

V posledných rokoch Defoe a jeho hustá family boli postihnuté úmrtia. "Stratil som veľa ľudí. Tam nie je deň, ktorý uplynie, kde som si nemyslím, že o mojom bratranci, môj otec, babičkou a deda. Zomreli jeden po druhom. Ale to ma udržuje silný. Športovec dostane chválil a my sme radi, že ale dostanete kritizoval príliš. Keď sa to stane, spomínam si, odkiaľ som a čo som prežil. Vždy som premýšľať o tom, že strata. "

Defoe vyzerá ako jeden zo svojich posledných dní v Toronte, aspoň túto sezónu, sa vytratí. On je na ceste späť domov, a to buď po dobu niekoľkých mesiacov alebo navždy, a napriek jeho nepokojnej dobe, usmieva sa. "Život ťa testuje v mnohých ohľadoch.Nezáleží na tom, či ste v Toronte alebo východnom Londýne, MLS, Premier League alebo bežnom živote. Musíte len pokračovať a byť šťastný. "


Ingen kommentarer:

Send en kommentar