mandag den 17. april 2017

Cibulková: Dva dny jsem byla z prohry 0:12 zlomená

Bet365-Klikněte zde

"Stalo se mi to poprvé v profesionální kariéře. Není to snadné strávit, a to ještě v ostře sledovaném finále. Dva dny jsem byla z toho zlomená. Ba ještě i proti Bartyovej jsem nastupovala pronásledována těmi pocity. Právě proto si cením toto první vítězství teď, protože jsem si ho vybojovala. Vývoj jsem otočila vlastními zbraněmi, sama jsem dosáhla kanárka a ty poslední dva sety byly výborné. "

" Přece jen byla domácí, měla jsem obavy z tohoto zápasu, a nečekala jsem, že bude hrát až tak dobře. Navíc, byla jsem v úvodu nervózní.Každý grandslamový vstup je těžký a až když jsem vystupňovala tlak a prosa dila svou hru, šlo to podle mých představ. "

" Když získala první hru, tak jsem si ze sebe trochu sarkasticky utahovala, že Bobušičová již získala s Radwanska více gemů než já. Takový je tenis a každý zápas je jiný. Asi mi Ježíšek v Sydney poslal takovou výstrahu a užitečné ponaučení do života. "

" Neboť takový je grandslamový turnaj. Určitě je výborně rozehraná, má za sebou již čtyři vítězné zápasy v Melbourne, roste její sebevědomí a nikdy jsem s ní nehrála.Nikdy nic a nikoho nepodceňuji, musím se pořádně soustředit a zopakovat dnešní poslední dva sety. "Dominika Cibulková vs. Ashleigh Bartyová (6 fotografií)

"Minulý rok jsem poprvé zažila takovou silnou kritiku na svou osobu a nebylo to lehké.Vím, že nemohu vyhovět každému, nemůže mít každý každého rád, ale mnozí nevidí, kolik tomu obětuji, kolik práce je za tím. Pomohl mi tým kolem mě a fanoušci, neboť je mám na Slovensku stále velmi mnoho. "

" Jsem šťastná, že jsem si ho vybrala. Zatím jsem velmi spokojená. To, že je kapitán, nepřekáží. I Hantuchovou trénoval osobně v pozici kapitána. Zná mě dobře, ví, co potřebuji, a pomáhá mi. I Željko byl dobrý trenér, ale nevěděl přesně Bet365-Čtěte více jako na mě. Snad až příliš na mě tlačil. "

" To je nesporné, ale možná až příliš tlačil na pilu a chtěl hned výsledky. Razil to pouze jednou cestou - útokem.Chtěl mít ze mě útočnou hráčku, dokud Matej rozvíjí ve mně více všestrannosti a variability. Zkrátka, pokud nefunguje jedna zbraň, mohu si pomoci jinou. Zatím to funguje. "

" Už jsem Janke poradila v Sydney jako na Lučičovú. Teď bych řekla, že je třeba si dát pozor na Arnova podání a forhend. Je nevyzpytatelná. Dokáže zdolat nej silnější, ale i prohrát s kýmkoli.


Janka se musí prosadit trpělivostí, jasnou hlavou a věřím, že ji svou vlastní hrou vyřadí. "Hantuchová: Za mou prohru v prvním kole nemůže zranění, ale nízké sebevědomí

Bet365-Více informací

Ingen kommentarer:

Send en kommentar