torsdag den 13. april 2017

Brisbane Broncos zmierniť okolo Sydney Roosters a do NRL veľké finále

Dôchodok Brisbane kapitán Justin Hodges čelí nervózny čakať pred NRL sezóny rozhodujúcim potom, čo bol umiestnený na správy v ohromujúci 31-12 predbežnej konečnej výhre Broncos 'v piatok večer počas Roosters Sydney na vypredanom štadióne Suncorp.

Hodges, 33, je v nebezpečenstve chýba nedeľu týždeň grand finále potom, čo bol kladený na správe o 57th minút zdvíhanie riešiť na Roosters back-veslári Aidan Guerra. Ale Hodges povedal Nine Network na plný úväzok: "Nie, nebojím mate.Brisbane vyhrať až NRL veľké finále - ako sa to stalo Ďalšie informácie

" Je to to, čo som povedal uvedením Referenčné číslo pozície - je to [Guerra ] sorta vyskoči l a vyhral trest. Budem v pohode kamoš - je to jedna z tých vecí.Skočil do kladkostroja; Mohol by som robiť nič o tom. "

Zdalo sa, že nič nemôže pokaziť pre Brisbane proti drobnej premiéri sa obranca Darius Boyd bodovania otvorom minút zachytí operátormi vyskúšať vďaka odlivu mihu Shaun Kenny-Dowall.

Brisbane riadne rezervovať svoj prvý grand Final kotvisko od roku 2006, ale nie všetci idú do skriptu s Hodges vytvára potenciálne zármutok pre trénera Wayna Bennettových Broncos.


Hodges budú potiť na zápas preskúma závery výboru, ako vyzerá udržať pri živote rozprávkovou zbohom svojej 16. sezóny.Pamiatkovo jeden nebezpečný throw náboja nesie 125 bodov základného penále.

Hodges bude musieť bojovať, ak ping podľa MRC v pondelok, keď sa zaviazala predchádzajúca trestn ý čin, ktorý nesie 20% načítanie. Ale v piatok večer, Hodges bol princ Suncorp Stadium s väčšinou 51826-silný dav, ktorý chce mu Unibet-Viac informácií fond rozlúčka s jeho domácej pôde.

Je potrebné vyčkať, či sa dostane na šťastný koniec a pomáha Brisbane tvrdia, že ich siedmej premiéra pod Bennett.

Je potrebné povedať, nie moc išla adekvátna Roosters v vyvádzanie sedem pokusov ku dvom.Po Kenny-Dowall je otvorenie minút kiks sa útočník čakali vykúpenie v prvej sade druhého polčasu, keď prekročil hranicu v 42. minúte. - len aby bol odmietnutý u videa rozhodcu pre prihrávky dopredu

< p> a Roosters stredopoliar Mitchell Pearce neobjavila na druhú polovicu, zostať pri postrannej čiary polevou koleno.

Kenny-Dowall svoje faux pas pomohol Brisbane skok do vedenia 16-0 v 19. minúte, ale o Blake Ferguson double znížil schodok na 20-12 o polovicu čase.

Je to označia iba šiestykrát od roku 1999, aby mala neplnoletá premier zlyhala, aby sa do veľkého finále. Brisbane vyhral len dva z ich posledných šesť Grand Final kvalifikácia.Majú perfektné 6-0 Grand Final záznamu.

V Broncos bude hrať víťaza v sobotu večer v Melbourne-sever Queensland druhú predbežnú finále v Premiership rozhodujúcim v Sydney.

Unibet-Uvítací bonus vyzdvihnete tu

Ingen kommentarer:

Send en kommentar