fredag den 14. april 2017

Cricket Australia preskúmať ceny leteniek po Brisbane Skúšobná davu postavy

Dav 1,373 sledoval päť dní po prvej trans-Tasman Test na Brisbane - čo je číslo nárokmi ABC ťažko nafukovacie. Celková účasť na zápas bol 53.572, záznam Gabba na trans-Tasman testu.Ale unedifying pohľad prázdnych stánkov bol nariekal tým kopa, vrátane kapitána Steve Smith.David Warner dvojité storočia stavia v Austrálii pod kontrolou proti New Zealand Čítajte viac

Bolo za číslami z mnohých dôvodov, ale cena je ten nad ktorými CA má najväčšiu kontrolu. "Je to niečo, čo sme rozhodne nie je slepý," povedal CA generálny riaditeľ James Sutherland ABC rádio. "Budeme určite preskúmanie, ktoré vo väčšom detaile, pokiaľ ide až do konca tejto sezóny."

Sutherland pridané bolo by naivné sa domnievať, že cena bola výhradnú zodpovednosť za fanúšikov pobytom preč. "To nie je strieborná guľka riešenia.Akýkoľvek obchodník alebo ekonóm vám povie, že to nie je len o cene, "povedal.

Sutherland upozornil na skutočnosť, CA zaväzuje vysielať všetky testy žiť na lokálnych trhoch v roku 2013 ako jeden z ďalších kľúčových faktorov.Predtým tam by nejakú formu zatemnenie alebo meškanie. - stimuly miestnej zúčastniť zápasu

"Nechceme, aby niekto mať nejakú výhovorku povedať nemôžu pozerať na kriket v televízii," Sutherland povedal. "Je to veľmi dôležitý krok, ktorý sme prijali a ktoré menia dynamiku celej rovnice."

Táto palica sa stal trochu slabšie, pretože CA začala svoje živé prihrávku, takže fanúšikovia sledovať živé prenosy all kriket top-tier v Austrálii.

Sutherland cítil, že už "veľká flexibilita" v možnosti tvorby cien a c estovných lístkov CA, čo ukazuje na fakt, že boli lístky večerné sedenia sú k dispozícii pre deň-noc prípravku na Adelaide Oval.Ale dlho-slúžiaci CA šéf dodal, že tému bude predstavovať v nadchádzajúcom revízii.

"Iste, nie sme urobili naozaj podrobnú štúdiu na to asi päť rokov a je to niečo, na čo sme absolútne zameraní ," povedal. "Budeme o tom hlboko premýšľať. Potrebujeme sa uistiť, že urobíme presvedčivý prípad, keď sa ľudia zúčastnia…Testovacie zápasy sa hrajú za tri dni v týždni. "Anglicko a India prešli poslednými dvoma letami, Ďaleko od opozície, ktorá dnes čelí Austrálii. Zhoršuje sa to len vtedy, keď prídu Západoindické ostrovy, pričom niektoré z ich najväčších hviezd namiesto toho hrajú Big Bash League.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar